Baby Love me like the last time

Как талантливата Елица Наумова избра да облече дрехите на Aure за видеоклипа към сингъла “Baby Love me like the last time”.

Елица Наумова е певица с утвърден собствен стил и нежна чувствителност към избора на визия. Моделите на Aure, които тя избра за своя клип към песента “Baby Love me like the last time”, докоснаха сърцето и душата й. Тя пренесе своята визия, въплъщаваща ефирност, в красиви природни кътчета.

baby love me like the last time - elitsa

В клипа към песента Елица разпръсна свежия полъх на своята същност чрез визия, изградена с модели на Aure.

Благодарим й, че ни показа нейния свят с нашите модели. Ето какви ни сподели тя за своя избор:

“Избрах дрехи на Aure за моето видео Baby Love me like the last time, защото дрехите на Аure излъчват стил и красота…

Aure може да ме опише чудесно като артиста и ролята, в която искам да бъда. Виждам в Aure и свое тематично облекло за всеки сезон.

Смяната на различни облекла по време на песента създаде картината, която си представях и добави разнообразие и приказност в сценария.

Благодарна съм на Луиза (главен дизайнер на Aure), заради това, че твори с толкова много старание, прецизност и любов. Когато носиш дреха на Aure – наистина трябва да знаеш, че носиш нещо, за което е мислено прецизно и е творено с истинско вдъхновение. Това е нещо скъпо като стойност в стила и заради любовта, която е вложена отначало във всеки малък детайл и процес, и разбира се, заради красивия избор, който може да намериш, който ще опише твоя характер по един… уникален, неприличащ на другите начин.

За мен дрехите, които носим, са допълнение към нашата същност, те са израз на настроение, или пък начин да кажеш нещо визуално, което словестно не можеш (така мисля аз). Избирам Aure отново и отново… 

Aure препоръчвам на всеки, който търси стил, удобство и красота, прецизност в детайлите, удобство в материите, носейки любовта, с която е вдъхновена тази марка!

Насладете се на спиращи дъха природни кътчета, вълшебния глас на Елица и ослепителната ѝ визия в клипа към нейния сингъл “Baby Love me like the last time”:

Elitsa Naumova – Baby Love me like the last time

Можете да следите всичко ново около Елица на нейната Facebook фен страница.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.