Повече за AURE

 

В Aure подкрепяме и се възхищаваме на тези, които с труд и с упоритост вървят към мечтите си. Вдъхновяваме се от амбициозните, от решителните, от тези, които продължават по пътя към поставените цели.

Нашето желание е да внесем повече ефирност, приказност и романтичност в света на тези, които се докосват до артикулите, които създаваме в AURE.

Води ни желанието творенията ни да бъдат част онези любими находки в гардероба, които нямаме търпение да носим. Които са посланици на нашата индивидуалност. С които сме сигурни, че сме направили правилния избор и с които усещаме, че сме готови с размах да покоряваме следващите върхове.

Подхождаме с уважение и огромна признателност към всички, замесени по веригата – от хората с идеите, изработката и работата по усъвършенстване на нашите артикули, до разпространението на моделите и на идеята за AURE. За нас са важни всички, с които съвместно оставяме отпечатъка на AURE. 

Ние сме базирани в България, вдъхновявани от Вселената. Силно подвластни сме на магията на морето и повлияни от неговата очарователност, нарекохме себе си AURE – точно като скандинавската богиня на морския бриз. 

Идеята за AURE се зароди от желанието ни да създадем нещо истинско. Всяка дреха, която виждате, е създадена с много плам и любов. 

В AURE държим на висококачествени платове и прецизна изработка с внимание към всеки един детайл на нашите дрехи. За нас е от огромно значение всеки наш клиент да бъде удовлетворен от избора си. Затова сме на разположение да помогнем с избора, както и да направим желаните корекции в избрания от Вас модел, така че да се чувствате абсолютно комфортно и уверено в него.

С нашите Aure модели се надяваме да направим деня ви още по-прекрасен и да подсилим вашето уникално сияние.

Готови ли сте да се докоснете до магията на AURE?

Благодарим Ви за доверието!

За въпроси и поръчки сме на Ваше разположение.
Свържете се с нас:

Тел: 0887 668 3000