Дрес код: Цвят и настроение. Колекция Пролет/Лято22

Настроението е оптимистично, силуетите – свободни и ефирни.

Пролет/Лято 22 е готова за всички места, на които лятото ще ни отведе. Тя е наш неотлъчен другар във всички дългоочаквани събития, и във всички изненадващо красиви моменти, които топлите дни ще ни предложат.

Риза с волани

#SS22

вИЖ МОДЕЛА

Дълга сатенена рокля

#SS22

Виж модела

Дълга сатенена пола

#SS22

виж модела

Колекция Пролет/Лято 22 е вдъхновена от емблематичните творби на Марк Ротко – големият майстор на абстрактния експресионизъм. Артистът, който мечтае да рисува чудеса. 

Вдъхновения за колекцията идват и от чудесата и красотите, които природата ни поднася, изразени отново в нашите авторски принтове, разработени специално за колекцията. 

Топ с принт в лимони

#SS22

виж модела

Рокля тип “Прегърни ме”

#SS22

ВИЖ МОДЕЛА

Рокля със сърцевидно деколте

#SS22

ВИЖ ПРОДУКТА

В новата колекция все така гоним безкомпромисна женственост и освен това сме силно увлечени от идеята за Dopamine Dressing – понятие, с което обрисуваме облекло, грим и изобщо цялостна визия, която е цветна, ярка и е предпоставка за доброто настроение.

Очакват те деликатни cut-out елементи, пера и airy силуети, а вечното бяло също е неизменна част от визиите и пази своето място на сцената. 

Блуза с къс ръкав с бродерия

#SS22

Виж модела

Топ с изрязани детайли

#SS22

виж модела

Топ от памук с презрамки в принт

#SS22

Виж модела

Палитрата и силуетите на новата колекция са тук, за да ни придружат в следващите незабравими летни приключения.

Пролет/Лято 22 е готова да ни подари нови ярки емоции с наситената палитра от цветове и форми, готови да разцъфтят за нов живот.

Разбира се, не пропуснахме и цветният завършек на една цялостна визия, а именно аксесоарите от новата колекция в съвпадащи принтове:

Effortless summer outfits – ще усетиш привкуса на кокетна небрежност, която идва в Mini, Midi и Long дължини. Наслади ѝ се!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.